Rychlé vyřízení bez zbytečných otázek

Pokud některému podnikateli odmítla banka poskytnout půjčku, pak má svou šanci u nebankovních poskytovatelů. Jedním z nabízených produktů je i takzvaná hypotéka bez registru. Její hlavní výhodou je to, že se nemusejí dokládat složitě příjmy žadatele a tolerují se také záznamy v registrech dlužníků SOLUS, NRKI, BRKI). Jedná se však pouze o podnikatelské úvěry, protože jsou to finance, které jsou určené jen pro potřeby podniku nebo živnostníka.

  • Dostat se do registru může být docela snadné.
  • Stačí jednou nezaplatit včas nějakou důležitou platbu a na několik dalších let jste pro banku nezajímavý klient.

ekonomický růst

Dalším důvodem, proč se stále více žadatelů obrací na nebankovní poskytovatele, je rychlost samotného vyřízení. Zatímco banky zdlouhavě prověřují veškeré detaily ze života svého potencionálního klienta, tady v podstatě stačí vlastnit vhodnou nemovitost, kterou žadatel bude za svůj závazek ručit. Za tuto nemovitost je možné získat padesát až sedmdesát procent z odhadní ceny. Záleží na lokalitě, stavu nemovitosti a několika dalších kritériích. Zmíněnou nemovitostí může být rodinný dům, pozemek, hotel, penzion nebo například garáž.

Velice přijatelné podmínky

Podnikatelé, kteří se dostali do zdánlivě neřešitelných finančních problémů, si po poskytnutí finanční pomoci většinou konsolidují půjčky, splácejí nepříjemně dotírající dluhy nebo vyplácejí hrozící i probíhající exekuce. Pomoc je v tomto případě skutečně až překvapivě rychlá.

  • Stačí svou nemovitost několikrát ofotit, vyplnit on-line žádost a vše poslat internetovou cestou.

kvetoucí peníze

V podstatě v několika málo hodinách budete kontaktováni s nabídkou, která bude vytvořena přímo na míru každému žadateli. Doba splatnosti se může protáhnout až na dobu dlouhých třiceti let, což zaručuje opravdu přijatelné splátky. Není také problém doplatit předčasně bez jakýchkoliv sankcí.

6 roky ago