Sáčky na zip pro hospodyňky i pro šikovné chlapy

Hospodyňky ukládají v domácnosti do sáčků na zip 2pack hlavně potraviny. Hodí se pro trvanlivé suroviny, jako jsou obilné vločky nebo luštěniny, anebo se v nich bezpečně uchová cokoli v chladničce či v mrazáku. Hodí se však i jako šikovná proprieta pro tvořivé muže.

Pomůcka pro kutily

Ferda mravenec spisovatele Ondřeje Sekory byl znám „prací všeho druhu“ a to plně odpovídá české nátuře. Češi jsou tím ve světě vyhlášení již po staletí, naše předky k tomu dohnal samotný život, kdy si museli dokázat poradit jako nevolníci při práci na panském, za socialismu zas scházela výrobní kapacita a řadu věcí si lidé museli zhotovit sami. V současné době těžíme z genů našich předků a dokážeme si poradit i tam, kde by si lidé např. v zámoří nevěděli rady.

montáž podlahy

Být kutilem není nic hanlivého, dnes k tomu máme navíc vhodné podmínky, kdy je k dispozici řada hobbymarketů, a můžeme se pustit do pracovní činnosti.

Rozebírání a smontování – rozebrat, sestavit či přestavět nebo upravit nábytek vyžaduje kromě nářadí i pomůcky pro ukládání spojovacího materiálu a zde najdou uplatnění plastové sáčky se zipem. Jsou průhledné, lehké a skladné, bezpečně chrání obsah před vysypáním, nepřevrhneme je jako krabičku a můžeme sáček nalepit při přenášení nábytku na některý z dřevěných dílů.

Sáčky mohou mít různé rozměry a lze do nich umístit jak větší kusy šroubů, vrutů, čepů, kolíků a závlaček, tak i drobounké šroubečky při rozebírání stolního počítače či fénu na vlasy.

tvořivá dílna

Ukládání sypkých a drobných materiálů a věcí – v domácnosti se uplatní celá řada čisticích prostředků, hnojiv, tmelů, lepidel, posypový materiál, substráty, dekorativní oblázky, svíčky a žárovky, korálky, kroužky na záclony, textilní galanterie a jistě byste objevili další drobnosti, které musí najít své místo v úložném prostoru. Tam je můžete ukládat do krabic a krabiček, anebo do sáčků na zip, s nimiž je snazší orientace i manipulace. Jsou mnohem skladnější a lehčí a hlavně levnější.

3 roky ago